Afgelopen zondag heeft volleybalvereniging Side-Out het 25 jarig jubileum kleinschalig gevierd met het uitreiken van een jubileumtaart aan de oprichters van deze mooie club.

In verband met de huidige coronamaatregelen en 1,5 meter samenleving is een groots feest nog niet op zijn plek, maar voorbereidingen daarvoor worden wel getroffen door een feestcommissie, die gepland staat voor het eind van het seizoen in of rond april 2022.
Gedurende het komende seizoen zijn er enkele kleinere activiteiten gepland, maar die staan op losse schroeven, dat zal op een later moment worden bekeken.

Side-Out is zoals gezegd 25 jaar geleden voortgekomen uit de fusie van de volleybalclubs van Slagharen en Lutten, SVC en Luvo. Op 15 augustus 1996 is de nieuwe naam vastgelegd en zijn deze beide clubs samen verder gegaan.
Natuurlijk bestaat onze club niet zonder de inzet van talloze vrijwilligers en de financiële steun van onze sponsoren, dus iedereen heel hartelijk bedankt daarvoor!

We maken ons klaar voor een nieuw seizoen, waarvan de trainingen volgende week zullen gaan beginnen. We starten met een speciale clubavond op 23 augustus van onze nieuwe sponsor Prins Sport, waarbij iedereen de kans heeft om met korting sportartikelen aan te schaffen, dus graag tot dan!

Met een sportieve groet,

Bestuur volleybalvereniging Side-Out