Afgelopen week was er een nieuw gezicht te bekennen tijdens de trainingen van Side-Out heren 1.

De in Kampen woonachtige Martijn Ubels zal het komende seizoen als libero fungeren binnen het Slagharense vlaggenschip.

 

 

 

 

Het afgelopen, en helaas vroegtijdig afgebroken, seizoen speelde Martijn bij competitiegenoot SVI uit Zwolle. Voorafgaand aan vorig seizoen was er al diverse keren contact tussen Martijn en de trainer/coach van Side-Out, Nico Huisman. Dit seizoen heeft Martijn alsnog besloten aan te sluiten bij Side-Out en de lokroep van Nico Huisman niet langer te negeren.

Martijn heeft als speler al vele jaren ervaring op verschillende landelijke niveaus, van Eredivisie tot en met 2e divisie. Met zijn volleybal bagage is hij een welkome ervaren aanvulling binnen het relatief jong en minder ervaren heren 1. Hij zal als libero zijnde de passende en verdedigende lijnen uitzetten binnen het veld en hiermee meer stabiliteit brengen.

De selectie en staf is zeer tevreden met het toetreden van Martijn en wensen hem ook via deze weg veel succes en plezier toe.

Zijn jullie nieuwsgierig naar de nieuwe aanwinsten, waaronder nu dus ook Martijn, dan nodigt heren 1 jullie graag uit voor aanstaande zaterdag. Dan speelt heren 1 in eigen huis, vanaf 13:30 uur, een oefenwedstrijd tegen Set-Up uit IJsselmuiden.