Beste leden, ouders, verzorgers en vrijwilligers,

Vanaf morgen, 25 september 2021, gaan er nieuwe coronamaatregelen in. Dit betekend onder andere dat we geen 1.5 meter afstand meer hoeven te houden. We komen steeds een stapje dichter bij een ‘normaal’ seizoen.

Voordat alle restricties weg zijn duurt het nog even en hebben we het als club, gezamenlijk met de stichting en uitbater van ‘t Noorderslag, te doen met het geldende regelement vanuit de overheid.

Dit betekend dat je bij andere clubs, tijdens uitwedstrijden gevraagd kan worden om een corona vaccinatiebewijs of een bewijs van een negatieve test wanneer je een kantine of horecagelegenheid betreed. We verwachten van onze leden medewerking bij de uitspelende wedstrijden. Wanneer er geen geldig bewijs voorhanden is of er de wens bestaat dit bewijs niet te tonen, vraag dan of het mogelijk is via een andere route de hal te betreden (waar geen bewijs nodig is), om zo het spel door te kunnen laten gaan.

Tijdens het schrijven van dit bericht zijn de betrokken partijen nog in overleg hoe de regels vorm krijgen binnen het sportcafé in Slagharen, maar omdat de regels morgen ingaan willen we graag onze leden alvast informeren.

Het zal in Slagharen mogelijk zijn om alleen de hal en kleedkamers te betreden, zonder dat je de horeca/sportkantine in hoeft. Ga je wel de kantine in, houdt er dan rekening mee dat er een bewijs kan worden gevraagd.

Zoals genoemd is het nog niet duidelijk welk beleid er gevoerd gaat worden in de horeca van ons sportcafé. Wanneer er vragen ontstaan over de voortgang, kan er altijd contact opgenomen worden met de uitbaters of het bestuur van Side-Out.

Bestuur Side-Out