De afgelopen weken bood volleybalvereniging Side-Out de jeugd uit Slagharen e.o. de mogelijkheid om kennis te maken met volleybal en de vereniging.

De inspanningen van voornamelijk de mini-trainers, leden van verschillende commissies en de heren 1 selectie waren zeer succesvol. Onder de bezielende begeleiding, en door de uitstekende organisatie van deze vrijwilligers, heeft een grote hoeveelheid jeugd kennisgemaakt met onze mooie vereniging en sport volleybal.

Het resultaat van de inloopavonden was zeer succesvol. Naast de vele positieve reacties op de organisatie van deze avonden heeft volleybalvereniging Side-Out 19(!) nieuwe leden mogen verwelkomen. Men is zeer tevreden met de nieuwe leden, maar ook zeker het organiseren van de avonden verdient een pluim aan de vele betrokkenen.

Vanaf hier heten wij alle nieuwe leden van harte welkom bij onze mooie vereniging. Wij wensen ze erg veel plezier, succes en sportiviteit toe en hopen dat hun aanmeldingen en enthousiasme leiden tot nog meer jeugd die gaat volleyballen bij Side-Out.

Vanaf hier ook een groot compliment en dank aan de vele betrokken vrijwilligers. We hopen dat we in de toekomst nog vele van deze succesvolle inloopavonden krijgen. Deze activiteiten dragen uitstekend bij aan de visie van de vereniging en het bestuur. Een deel van de visie is om samen, met de leden en vrijwilligers, het volleybal in Slagharen e.o. verder op de kaart te zetten en meer jeugd aan het volleyballen te krijgen. Deze actie heeft laten zien dat het aan dit deel van de visie een hele goede invulling geeft! Nogmaals complimenten en heel veel dank aan alle betrokkenen.

Met sportieve groet,

Bestuur volleybalvereniging Side-Out