Beste leden, ouders, verzorgers en vrijwilligers,

Allereerst willen wij van het bestuur een ieder een gelukkig, sportief en gezond 2022 wensen! Wij hopen dat we snel weer met zijn allen de zaal in kunnen om te doen waar we allemaal van houden, namelijk volleyballen! Wij kijken er in ieder geval heel erg naar uit om jullie allemaal weer te zien en te spreken in Sporthal ’t Noorderslag!

Corona update:

Er is een kleine versoepeling vanuit de overheid, dit houdt in dat vanaf dinsdag 11 januari, kinderen tot en met 17 jaar, tot 20:00 uur s’avonds buiten mogen sporten. Het initiatief hiervoor ligt bij de teams zelf om dit te organiseren.

Ledenvergadering:

Op donderdag 17 februari a.s. zal er een ledenvergadering worden georganiseerd. Deze vergadering zal online plaats vinden om 20:00 uur. We zijn nog bezig met het vorm geven van deze vergadering, deze informatie volgt z.s.m. Zet de datum alvast in je agenda! Wij vinden het belangrijk om ook in deze tijd, contact te houden met leden en jullie bij de vereniging te betrekken.

Voor vragen of opmerkingen kunnen jullie altijd contact opnemen met ons.

Met sportieve groet,

Het bestuur van Side-Out