Hallo allemaal,

Afgelopen zomer ben ik gevraagd om de rol als vertrouwenspersoon op mij te nemen.
Via deze weg wil ik mij even voorstellen als vertrouwenspersoon binnen onze volleybalvereniging.

Mijn naam is Marielle Eggen-Rutgers en woon samen met mijn man en 3 kinderen in Slagharen. Ik ben al heel wat jaren lid (zo’n beetje 25 jaar) van deze leuke en mooie vereniging.

Samen met Martin Klomp zullen wij de rol als vertrouwenspersoon vervullen binnen de vereniging. Net als Martin ben ik ook op de donderdagen aanwezig in de sporthal.
Onze rol hierin is een aanspreekpunt te zijn binnen onze vereniging wanneer er een situatie ontstaat waarin je er met je trainer, cooach, team of dergelijk niet meer uit komt of waarbij jij je niet prettig voelt. Wij spelen hier dan een rol in om er voor te zorgen dat je weer met plezier kan volleyballen.

Hallo allemaal,

Als vertrouwenspersoon stel ik mij graag aan jullie voor. Mijn naam is Martin Klomp, ik woon samen met mijn  vriendin en 3 kinderen in Hardenberg.

Ik speel al geruime tijd bij Side-Out heren 2 wat maakt dat ik vooral op de donderdagavonden aanwezig ben. In het dagelijks leven werk ik binnen de jeugdzorg , zowel als manager als hulpverlener. Ik kom daardoor veel in aanraking met jongeren en gezinnen die het soms lastig hebben. Ik denk met hen mee en ondersteun hen indien nodig.

Ik geloof dat iedereen zich prettig moet voelen in het dagelijks leven en zeker binnen onze prachtige club. In mijn rol als vertrouwenspersoon wil ik mij inzetten voor degene waarvoor dat wellicht niet het geval is. Dus ervaar je dingen als onprettig of zijn er zaken die lastig te bespreken zijn?

Spreek mij of Marielle gerust aan en we proberen met je mee te denken!

Sportieve groeten,

Marielle Eggen-Rutgers en Martin Klomp