Na de glansrijke overwinning afgelopen donderdag op de koploper Flash Nieuwleusen was het nu op een woensdagavond de tijd om te shinen. Dat klinkt makkelijk maar voor een Topper is zelfs iets makkelijks al moeilijk.

Onderweg begonnen de problemen voor heren 2. Erik zou rijden maar Driekus nam het over. Peter wou niet meerijden en ging op eigen vervoer. Martin was de kicks vergeten en na navraag in de andere auto viel er bij Roy een kwartje dat ook hij de schoenen niet bij zich had. Gelukkig kwamen we nog over Nieuwleusen en was oud Side-Out speler Stefan Groen (en Flash Nieuwleusen speler) zo coulant om een paar schoenen uit te lenen en was Martin uit de brand. Roy ging er, als degene die de tip had om Stefan te bellen, vanuit dat auto 2 ook wel 1 paar voor hem had meegenomen, maar Stefan wou maar 1 paar afstaan 😉

Bij aankomst in de hal bleek tot groot vermaak de kantine geopend te zijn. Vorig jaar mochten we hier alleen de ramen likken en konden we met een drup aan de neus en met 0% alcohol weer richting huis, maar dit jaar was alles anders. Het krat bier en de koffie konden we in de auto laten staan. Na een goede bak koffie en het uitreiken en afvinken van de juiste hokjes op de Toppers Blessure Bingokaarten was bijna iedereen klaar om dit varkentje even te wassen.

Nadat ook Roy bij de gevonden voorwerpen een paar basketbalschoenen gevonden had konden we beginnen. Eigenlijk kunnen we kort zijn over de wedstrijd. Iedere set slecht beginnen. Terugkomen en 3x winnend afsluiten. Klomp had zijn laatste kruisje op de blessure bingo, Erik nog geblesseerd, Wassing eind 2e set gewisseld voor Martin en een knappe eerste vrouwelijke scheidsrechter. Meer valt er eigenlijk ook niet te vertellen.

Daarom de kantine na die tijd maar. Hertog van de fles en dat is altijd prima. Een vrij summiere hapjesschaal en een afthanse kantine welke doet denken aan een kerkgebouw waar wekelijks nog koffietafels worden gehouden. Akoestisch wrak met oude meuk waar wij het dan maar gezellig moesten maken. En dat is aan ons wel besteed dus zongen wij een liedje, namen we een hapje en dronken we een biertje, zongen we nog een liedje, dronken we nog een biertje, namen we nog een hapje en proosten we voor ‘die driette runde’ op de verdiende 4 punten.

Volgende week donderdag staat de kraker der krakers weer op het programma. Slagharen – Hardenberg. Side-Out – Kangeroe. Een affiche om de vingers bij af te likken en wat ieder keer bij iedereen het beste naar boven haalt. We zien jullie om 20:00 uur in ’t Noorderslag!