Hallo allen,

wij zijn op zoek naar meerdere trainers.

Voor ons Dames 1 team zijn we op zoek naar een trainer die 1x per week op de donderdagavond van 19:30 uur tot 21:00 uur de training wil verzorgen waarbij vooral teamtraining centraal staat. Tevens spelen ze hun thuiswedstrijden ook op de donderdag.

Ons Mix-C team is ook op zoek naar een trainer die 2x per week die hun kan voorzien van een gevarieerd trainingsprogramma. Trainingsdagen zullen zijn op de maandag en op de woensdag of donderdag (in overleg) van 18:00 uur tot 19:15 uur.

Zie jij mogelijkheden om deze taak op je te nemen? Geef je dan op bij één van de TC-leden of mail naar tc@side-out.nl.

Wij zoeken jou! De vereniging kan niet bestaan zonder vrijwilligers.

Groeten van de TC-leden,

Tim Hofman, Geanne Snippe, Geke Schippers, Maaike Wanders en René Sanders.