Aan alle leden,

Aanstaande maandag begint het nieuwe volleybalseizoen en dat betekent lekker weer een drukte van belang in de sporthal.

Het was een hele puzzel om alles rond te krijgen rondom de selecties en hun trainers/coaches, maar het is nagenoeg gelukt. Daarbij is er goed nieuws en wij willen Harjan Dekker welkom heten bij onze club. Hij zal dames 1 onder zijn hoede nemen aankomend seizoen. Wij wensen de dames en Harjan, alsmede natuurlijk al onze teams en begeleiding en vrijwilligers, veel succes en plezier toe voor komend seizoen.

We hebben onderstaand een lijst gemaakt van onze trainers/coaches en hun teams.

Helaas laat deze lijst onder andere zien dat, ondanks meerdere oproepen, er zich nog steeds geen extra trainer heeft gemeld om Lisa Verweg te helpen training te geven bij de Mix-C (woensdagavond 18:00-19:15). Dit betreuren we ten zeerste aangezien we over een aanzienlijke groep volleyballende senior leden, en hun ervaring en kunde, beschikken en er daarvan zich helaas niemand gemeld heeft.

Het is daarnaast opvallend dat er juist veel niet spelende leden zijn die trainer en of coach zijn. Iets waar wij uiteraard heel erg blij mee zijn, maar toch daarmee ook de teleurstellende constatering dat er uit onze ongeveer 80 (!) volleyballende senioren leden zich 0 (!) kanidaten gemeld hebben voor het geven van een training en dan in het bijzonder de Mix C.

Vele van onze leden zullen zich ongetwijfeld hun jeugd bij Side-Out (of voorheen LUVO of SVC) of hun voormalige clubs nog herinneren waarin zij ook de beschikking hadden over trainers, coaches en andere vrijwilligers die hun spaarzame vrije tijd inzetten voor jou! Dit om het volleybal voor de jeugd (en op termijn natuurlijk onze senioren) in Slagharen en wijde omgeving mogelijk te maken en het te behouden.

Wij zien de komende periode graag de aanmeldingen binnenstromen van jullie, onze leden, om de oh zo broodnodig gewenste trainers (maar ook vele andere commissies en taken wachten op hulp) te verwelkomen.

We wensen alle trainers en spelers heel veel succes toe met de trainingen en wedstrijden aankomend seizoen.

Let op: de wedstrijdtijden van de Nevobo zijn leidend bij het spelen van je wedstrijden. Deze kan je vinden via:

www.volleybal.nl/side-out

Hier zie je onder andere dat de thuiswedstrijden grotendeels een half uur vervroegd zijn t.o.v. voorgaand seizoen.

Met sportieve groet,

Technische commissie