Zaterdag 2 maart stond er een stampvolle miniochtend op het programma. Dit seizoen doen er maar liefst 8 Side-Out-teams mee.

Voor een aantal teams was het de eerste keer dat ze hun kunsten mochten vertonen voor het thuispubliek. En die kunsten hebben ze zeker laten zien.

Heren 1 had de organisatie van de ochtend in handen. Mede door hulp van onze mini-coördinator verliep de ochtend uitstekend. Dames 2 en meisjes B telden en floten de meeste wedstrijden. Ook de spelverdeelster van dames 3 had haar inbreng.

Namens de mini’s zijn we deze teams dankbaar voor hun inzet en betrokkenheid bij onze jongste jeugd.

Sportief ging het erg goed. Er werden maar liefst 15 wedstrijden gewonnen, 3 gelijkgespeeld en slechts 2 wedstrijden gingen er verloren.
Het was dan ook niet gek dat er veel blije gezichten te zien waren. Ouders, familie en vrienden moedigden de diverse teams goed aan. Dit geeft natuurlijk wel een enorme boost aan onze jeugd. Diverse teams werden gecoacht door (meerdere) ouders. Onze dank hiervoor.
Ook gaat er natuurlijk een pluim naar alle trainers en coaches die 1, 2 of zelfs 3 keer in de week training geven. Top!

Aankomende vrijdag organiseert de activiteitencommissie Glow in the dark-volleybal. En wederom zullen vrijwel alle jeugdleden daar weer van de partij zijn.

Proud to be Side-Out!