Vrijdagochtend 12 april, tussen 9 en 12, konden de kinderen van groep 3 en 4 van verschillende basisscholen uit Slagharen kennismaken met verschillende sporten.

Deze ochtend werd gecoördineerd door werkgroep Gewoon Gezond Slagharen. De sporten waren volleybal, voetbal, tennis, judo, dansen en majorette. In de sportkantine werd er ook nog een quiz gespeeld. En uiteraard kon er ook kennisgemaakt worden met de volleybalsport.

Carola en Eric zagen circa 100 kinderen voorbij komen. We zagen gelukkig veel lachende en enthousiaste gezichten.
De kinderen hadden zichtbaar plezier. Er werd gevolleybalt met ballonnen en sommige kinderen konden al goed overweg met een echte volleybal. Uiteindelijk was het een erg geslaagde ochtend. De organisatie was top!

Wanneer er kinderen zijn die graag een keer mee willen trainen, dan ben je van harte welkom op de maandagavond voor twee gratis proeftrainingen. Dit is van 18.15 tot 19.15. Om 18.05 is de zaal ‘open’.

Wellicht tot dan!